A süteményhez én most kész szezámmagkrémet használtam, de házilag is könnyen elkészíthetitek 20 dkg szezámmagból és 4-5 evőkanál szezámolajból az itt található recept alapján, amiből ha kicsit többet készítetek akár reggeli kencének is használhatjátok majd.
Hozzávalók:
az alaphoz:
15 dkg magozott datolya
10 dkg őrölt mandula
5 dkg dió
a krémhez:
20 dkg szezámkrém
5 dkg méz (agávészirup, vagy juharszirup)
6 dkg szoba hőmérsékletű kókuszolaj (nem paleozóknak vaj)
1 vaníliarúd kikapart magjai
a csokoládéhoz:
12,5 dkg szoba hőmérsékletű kókuszolaj
4 dkg holland kakaó
1 evőkanál méz (agávészirup, vagy juharszirup)
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.