Hozzávalók:
10 dkg szeletelt mandula
10 dkg banán liszt
5 dkg kókuszreszelék
10 dkg kókuszolaj
1 evőkanál méz
1 csapott teáskanál szódabikarbóna
2 evőkanál forró víz
A száraz hozzávalókat egy nagyobb tálban alaposan összekeverjük. A szódabikarbónát feloldjuk a forró vízben. A kókuszolajat a mézzel közepes lángon összeolvasztjuk. Hozzáadjuk a szódabikarbónás vizet. Hagyjuk, hogy a keverék kissé felhabozzon, majd a száraz hozzávalókra öntjük. Alaposan összekeverjük, majd az így kapott masszából 16 diónyi gombócot formázunk, amiket kissé ellapítunk. Sütőpapíros lemezre rakosgatjuk, távolabb egymástól, mert sütés közben a tészta terülni fog. Végül 175 fokos sütőben 12-15 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve a lemezen hagyjuk kihűlni (melegen még töredezik, nem lehet egyben leszedni a papírról). Kávé, tea mellé nagyon finom. Jól záródó dobozban tároljuk.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.