Hozzávalók:
60 dkg ToTu (nem paleozóknak túró)
2 dl kókusztej
15 dkg eritritol (nyírfacukor vagy xilit) (nem paleozóknak cukor)
4 tojás
1 vaníliarúd kikapart magjai
10 dkg minimum 75 %-os étcsokoládé
a díszítéshez:
friss gyümölcs
menta vagy citromfű
A csokit vízgőz felett felolvasztjuk. A többi hozzávalót turmixgépben vagy késes aprítóban sima, csomómentes masszává dolgozzuk. Két részre osztjuk. Az egyik felét további felhasználásig hűtőszekrénybe tesszük. A másik feléhez hozzákeverjük a felolvasztott csokoládét. Sütőpapírral bélelt 18 centis tortaformába töltjük. 160 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ekkor rátesszük a maradék totus krémet és a sütőbe visszatéve további 20-25 perc alatt készre sütjük. Kihűtjük. Szeletelés előtt pár órára (még jobb, ha egész éjszakára) hűtőszekrénybe tesszük dermedni.
A ToTut a ToTu krémet, ToTu krém extrát és a tojásrudat paleo és bio boltokban, valamint a gyártó Capriovus Budapesti telephelyén Bp. XIV.ker. Varannó u. 3. (Nyitva H-P 7-16) tudjátok beszerezni. Vidéken és Szlovákiában élőknek érdemes náluk telefonon, vagy emailben érdeklődni, mert a járat útvonalán, egyeztetéssel megbeszélt találkozó szerint, érték határ nélküli rendeléssel szállítják ki az árut. Tel:222 5906, 222 5932, 222 5933
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.