Friss topikok

Címkék

áfonya (4) agávészirup (12) ajándék. (3) alma (1) aszalt gyümölcs (1) aszalt szilva (1) avokádó (4) banán (6) banánliszt (4) barack (1) bonbon (1) citrom (21) citromfű (1) cocomas (10) cseresznye (1) csoki (30) csokoládé (20) datolya (9) datolyaszirup (1) dió (16) eper (10) eritritol (73) fagyi (6) fagyi gép nélkül (3) fagylalt (3) fahéj (3) fánk (1) farsang (1) fekete ribizli liszt (1) füge (1) gasztro ajándék (2) gesztenye (10) gombóc (1) gránátalma (1) gyümölcs (17) gyümölcsalap (1) gyümölcsliszt (2) húsvét (1) juharszirup (9) kakaó (15) kakaóvaj (4) karácsony (7) karácsonyfa dísz (1) kávé (8) keksz (4) kesudió (2) kókusz (35) kókuszolaj (45) kókusztej. (23) kókusztejpor (1) könyv (2) lekvár (7) lenmag (2) linzer (1) liszt mentes (1) mák (6) makadámdióliszt (1) málna (4) mandula (30) marcipán (1) mazsola (5) meggy (1) menta (2) méz (29) mézeskalács fűszer (2) mogyoró (5) muffin (1) napraforgómag (2) nocarb noodle (2) nutella (1) nyers konyha (2) nyílgyökérliszt (17) palacsinta (5) paleo (96) pektin (1) piskóta (7) pisztácia (2) pite (4) puding (2) rebarbara (2) reggeli (1) répa (1) rétes (1) ribizli (1) rum (7) sajttorta (3) sárgabarack (1) sütés nélkül (23) sütőtök (1) szezámmag (3) szilva (3) tápióka (2) tartósítás (1) tészta (1) tojásfehérje hasznosítás (5) tojásrúd (15) tökmag (1) torta (14) totu (38) totu krém (3) totu krém extra (2) túró (16) vanília (51) virág (1) virágszirom (1) xilit (69) zabkorpa (1) zabpehely (2) zselatin (17) Címkefelhő

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Szerzők

Diós almáspite (paleo)

2014.05.21. 05:44 | pestro | Szólj hozzá!



Hozzávalók:

a tésztához:
3 L-es tojás
30 dkg darált dió
1 evőkanál eritritol (xilit vagy nyírfacukor) (nem paleozóknak cukor)
1 csapott teáskanál szódabikarbóna
1 kezeletlen citrom reszelt héja
1/2 citrom leve

a töltelékhez:
10 közepes alma lereszelve
1 evőkanál eritritol (xilit vagy nyírfacukor) (nem paleozóknak cukor)
2 teáskanál őrölt fahéj
1/2 citrom leve

A tésztához a tojásokat villával kissé felverjük, majd a többi anyaggal együtt összekeverjük. Sütőpapírral bélelt 25 X 35 centis tepsi aljába nyomkodjuk a masszát. 150 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve kihűtjük ketté vágjuk és betöltjük az almás töltelékkel, amihez a reszelt almát a többi hozzávalóval átpároljuk (akkor jó amikor már nem ereszt több levet). Ízlés szerint szeletelve kínáljuk.

AKCIÓ!!!  "A hozzávalókat megtaláljátok jó áron a Diétás-Ételek-Webshopban, ahol májusban 5 % kedvezmény jár a blog olvasóinak az alábbi kuponkóddal: DÉWTÜCSÖKBOGÁR -5% amit a megjegyzés rovatba kell beírni"

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr336308967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: alma dió citrom pite fahéj paleo
süti beállítások módosítása