Ez egy tökéletes dolog arra, hogy a maradék aszalt gyümölcsöket, magokat, csonthéjasokat eltüntessük a hűtőszekrényből (én ugyanis ott tartom őket). Az ízvilágának tényleg csak a képzeletünk szabhat határt. Használhatunk hozzá akár kókuszt és apróra tördelt csokoládét is.
Hozzávalók 6 darabhoz:
10 dkg aszalt sárgabarack
5 dkg aszalt áfonya
5 dkg mazsola
5 dkg szezámmag
5 dkg szeletelt mandula
3 dkg napraforgómag
2 dkg lenmag
1 banán
Az aszalványokat kisebb darabokra vágjuk. Hozzáforgatjuk a magokat. A banánt pürésítjük és elkeverjük a magos aszalt gyümölcsökkel. Muffin vagy brownie formába papírkosárkákat teszünk. Belekanalazzuk a keveréket. Alaposan belenyomkodjuk, majd egy napig száradni hagyjuk. Szerintem a 2. napra lesz a legfinomabb.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.