A kókuszkrémnél én literes cocomast használtam, amit 30 percre fagyasztószekrénybe tettem. A megvastagodott részből szedtem le 5 decilitert a csokis krémhez, amit aztán nagyon kemény habbá tudtam verni. A folyósabb, vizesebb részt használtam a palacsintához és a túrós krémhez.
Hozzávalók:
a palacsintához:
(a nem paleozók az itt található recept alapján készítsék el a palacsintát)
15 dkg gesztenyeliszt
5 dkg kókuszliszt
4 dl víz
1 dl kókuszkrém
4 evőkanál olvasztott zsír (vagy kókuszolaj)
6 tojás
só
a túrós krémhez:
40 dkg Totu (nem paleozóknak túró)
2 dl kókuszkrém (nem paleozóknak tejföl)
1 vaníliarúd kikapart magjai
1 citrom reszelt héja (esetleg 2-3 evőkanál citromlé)
a csokis krémhez:
5 dl kókuszkrém (nem paleozóknak tejszín)
1 evőkanál holland kakaó
10 dkg minimum 75 %-os étcsokoládé
továbbá:
3 dkg minimum 75%-os étcsokoládé a díszítéshez
A totut és a tojásrudat paleo és bio boltokban, valamint a gyártó Capriovus Budapesti telephelyén Bp. XIV.ker. Varannó u. 3. (Nyitva H-P 7-16) tudjátok beszerezni. Vidéken és Szlovákiában élőknek érdemes náluk telefonon, vagy emailben érdeklődni, mert a járat útvonalán, egyeztetéssel megbeszélt találkozó szerint, érték határ nélküli rendeléssel szállítják ki az árut. Tel:222 5906, 222 5932, 222 5933
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.