Friss topikok

Címkék

áfonya (4) agávészirup (12) ajándék. (3) alma (1) aszalt gyümölcs (1) aszalt szilva (1) avokádó (4) banán (6) banánliszt (4) barack (1) bonbon (1) citrom (21) citromfű (1) cocomas (10) cseresznye (1) csoki (30) csokoládé (20) datolya (9) datolyaszirup (1) dió (16) eper (10) eritritol (73) fagyi (6) fagyi gép nélkül (3) fagylalt (3) fahéj (3) fánk (1) farsang (1) fekete ribizli liszt (1) füge (1) gasztro ajándék (2) gesztenye (10) gombóc (1) gránátalma (1) gyümölcs (17) gyümölcsalap (1) gyümölcsliszt (2) húsvét (1) juharszirup (9) kakaó (15) kakaóvaj (4) karácsony (7) karácsonyfa dísz (1) kávé (8) keksz (4) kesudió (2) kókusz (35) kókuszolaj (45) kókusztej. (23) kókusztejpor (1) könyv (2) lekvár (7) lenmag (2) linzer (1) liszt mentes (1) mák (6) makadámdióliszt (1) málna (4) mandula (30) marcipán (1) mazsola (5) meggy (1) menta (2) méz (29) mézeskalács fűszer (2) mogyoró (5) muffin (1) napraforgómag (2) nocarb noodle (2) nutella (1) nyers konyha (2) nyílgyökérliszt (17) palacsinta (5) paleo (96) pektin (1) piskóta (7) pisztácia (2) pite (4) puding (2) rebarbara (2) reggeli (1) répa (1) rétes (1) ribizli (1) rum (7) sajttorta (3) sárgabarack (1) sütés nélkül (23) sütőtök (1) szezámmag (3) szilva (3) tápióka (2) tartósítás (1) tészta (1) tojásfehérje hasznosítás (5) tojásrúd (15) tökmag (1) torta (14) totu (38) totu krém (3) totu krém extra (2) túró (16) vanília (51) virág (1) virágszirom (1) xilit (69) zabkorpa (1) zabpehely (2) zselatin (17) Címkefelhő

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Szerzők

Táblás csoki

2013.12.05. 14:21 | pestro | Szólj hozzá!



Semmi extra, csak anyai büszkeség... Nem én készítettem, hanem a kisebbik lányom a mai Mikulás bulira szánt csomagjába. Ez most nem paleo, de ahhoz is találtok ötletet ide kattintva. A csokitábla készítő formát hozzá a GasztroShopban lehet megvásárolni. Nem paleo táblás csoki készítésénél csupán a képzeletünk szabhat határt, bármilyen csokoládé jó hozzá, legyen az tej, fehér vagy ét. A rátétek lehetnek cukorkák, drazsék, magok, aszalványok, kandírozott virágok, chipsek, gumicukrok, cukorgyöngyök stb. Panna ezeket választotta hozzá:


Hozzávalók:

10 dkg tejcsokoládé
kókusz chips
kandírozott ibolya (Julius Meinl)
"aranyozott" :) csokoládé (Julius Meinl)


Az apróra tördelt csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, majd a formába töltjük. Óvatosan az asztalhoz ütögetjük, nehogy levegőbuborékok maradjanak a csokiban. Ízlés szerint megszórjuk a fentebb felsorolt feltétekkel. A formát hűtőszekrénybe tesszük, amíg a csokoládé meg nem dermed. Akkor jó, ha magától kipattan az egész tábla a formából. Nem érdemes feszegetni, erőltetni a kiszedését, mert könnyen eltörhet, ha elég türelmesek vagyunk kijön az egész tábla minden erőfeszítés nélkül a formából.

A Facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám.



A bejegyzés trackback címe:

https://receptekoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr166309040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: karácsony virág csokoládé kókusz ajándék. gasztro ajándék virágszirom
süti beállítások módosítása