Hozzávalók:
20 dkg mandulaliszt
2 dkg nyílgyökérliszt
1 mandarin leve (vagy fél narancsé, vagy citromé)
1 mandarin lereszelt héja (vagy narancsé, vagy citromé)
3 tojás
10 dkg olvasztott kókuszolaj
1 vaníliarúd kikapart magjai
1 csapott teáskanál szódabikarbóna
10 dkg durvára vágott min. 75 %-os étcsokoládé, vagy steviával készült csokoládélencse
A mandulalisztet összeforgatjuk a nyílgyökérliszttel, az eritritollal és a szódabikarbónával. A többi hozzávalót a csokoládé kivételével turmixgépbe vagy késes aprítóba téve egyneművé dolgozzuk. Hozzákeverjük géppel a mandulalisztes keveréket. Végül hozzáforgatjuk fakanállal a csokoládét is. 12 darabos, papírkosárkával bélelt muffinsütőbe kanalazzuk a tésztát. Végül 175 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.